Tack för:

Tidsväxlingen, den får en att tänka till mitt i slöhösten....

söndag 21 juni 2009

Imponerad

I fredags var det midsommar, ifall någon missat det. Pandan och jag fick låna Svägerskans bil för att åka till Halmstad och fira med Ängelholmsgänget. Så mycket spännande har hänt sedan sist vi sågs, vilket var på Nyår. Tyvärr var ett par sjuka så vi fick inte träffa alla nytillskott i gänget. För nytillskott har det blivit minsann. Två av killarna har skaffat sambos, varav en med en liten son på 3 år. paret vi hälsade på har också de fått barn. En liten kille på två månader. De flyttar nu från lägenheten i Göteborg till det lilla torpet i Halmstad som de kämpat med och renoverat från grunden helt själva! 5 år har det tagit dem, men vilket ställe de fått!!!!
Sin vana trogen bjöd midsommaren på ösregn och blåst, men med hjälp av ett partytält och en terassvärmare envisades vi med att sitta ute hela kvällen. Är det midsommar SKA man sitta ute, Basta!
Pandan och jag skulle även tälta hade vi bestämt. När vi sent om sider kravlade oss in i tältet kunde ingen av oss sova eftersom det blåste så in i bängen. Eftersom huset ligger så himla mysigt intill en skog och några ängar tjoade en miljon fåglar också hela natten. Ugglor, korpar, näktergalar med flera höll låda. Luftgevär nån?

Vill härmed tillägna den lilla Halmstadfamiljen en sång från Spotify.
http://open.spotify.com/track/3DNAOpiO4pckkg7Ek0sPKk

Inga kommentarer: