Tack för:

Tidsväxlingen, den får en att tänka till mitt i slöhösten....

söndag 7 december 2008

att slåss med jättar

Hej igen!
Förra lördagen flyttade vi, och flyttade och flyttade och flyttade.....
Lägenheten är jättefin och vi trivs så bra som stadsbor. Vi har till och med fått upp lite julpynt och friden börjar sakta sprida sig. jag är klar med alla tentor och uppsatsen är godkänd så jag kan slappna av lite grann inför resan hem till norrland och snön.
Så till titeln på detta inlägg:
I måndags skull vår telefon kopplas på. Inget hände. Pandan ringde och frågade varför, men först fick han tillbringa nån halvtimme i kö. Jodå det skulle fixa sig, på tisdag. Tisdag kom och gick - ingen telefon. Ny tid i telefonkö och resultatet blev - telefonen ska kopplas in, den 8 december!!!!!!!!!!
Så ringer en kompis på Pandans telefon och talar om att när han ringer vårt hemnummer svarar en främmande kvinna!
Det visar sig att vår granne harfått vårt telefonnummer inkopplat hos sig - OCH SITT EGET BORTTAGET!!!!!! Så nu sitter vi här, två familjer utan telefon, hon är beroende av sin för att kunna jobba och vi får inget vettigt svar på hur i .... det har kunnat bli så här! Hur mycket får ett telefonbolag klanta sig utan att ens be om ursäkt? Att vi är drabbade är väl en sak, men nu har våra grannar helt oskyldigt blivit indragna i detta fullständigt idiotiska klanteriet, det är absurt, löjeväckande och fullständigt förkastligt!!!!
Skärpning jättetelefonbolaget!

1 kommentar:

Jessica sa...

Duktigt duktigt ... ibland börjar man undra om telefonbolag har NÅN koll på vad de pysslar med överhuvudtaget!
*håller tummarna för att det ordnar upp sig snart*

Ska du vara i Lund nåt framöver? Imorgon ska jag vara där nästan hela dagen (föreläsning 8-10 och på eftermiddagen ska jag träffa Lisa om mentor-skapet) ... men lär vara där hela veckan för att skriva uppsats ...
Vore kul att ses! :)